Mirror case 

Hello. I just ordered the best thing for my phone on ebay, after breaking 2 screens the last year I realize that I might be a slippery fingered bastard and I need a case for my precious phone. So these mirror cases are perfect ! mirror + protection + style ?! holla !! you can find them Here. They are around 70 sek with shipping. 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Mirror case 

  1. Heeey gorgeous! Såg din snapchat. Vart kommer de vita byxorna ifrån med transparent tyg mellan som randigt typ? Haha, love you style, puss!

  2. Hej! Skulle du kunna lägga ut din spellista/or? Har dig på snapchat och fy fan vad bra musik smak du har! Skulle bli så sjukt glad om du kunde lägga ut en länk eller något till din spotify :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>