Current mode 

    IMG_2086.PNGIMG_1900.JPG

I feel like such a cheeky bastard today – this is yesterdays look, I love matching fancy clothes like this awesome skirt with more rough clothing like the bomber and the fishnet croptop. Do you guys like it ? 

skirt from Boohoo.com

Crop top – Bik Bok (old)

sneakers – converse

 Bomber – zara

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Current mode 

  1. Hej!

    Grymt fin blogg, och grymt fin stil du har. Love it!!

    Jag undrar vad du tog för storlek i kjolen från boohoo? Hur är storlekarna där? Jag har normalt 36/small i allt och enligt SWE storlekarna ska jag då ha en 12:a, men i size guiden står att 36 är en storlek 8.. Vilken bör man lita på?

    mvh
    Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>